Văcăreşti: Poliţişti atacaţi cu coasa şi agresorii împuşcaţi

Un bărbat de 44 de ani, din localitatea Văcăreşti, a sesizat prin numărul pentru apeluri de urgenţă 112, că are un conflict cu vecinii.
Doi poliţişti au fost răniţi după ce au intervenit la un scandal în localitatea Văcăreşti. Poliţiştii au fost trimişi duminică seara, în urma unui apel la 112, să intervină într-o comună Văcăreşti unde un bărbat în stare de ebrietate devenise violent la adresa trecătorilor, au fost atacaţi de acesta cu o coasă. Agenţii s-au apărat cu focuri de armă, rănindu-l pe agresor, dar şi pe fratele acestuia, care a intervenit între timp în scandal. Atât cei doi fraţi, cât şi cei doi poliţişti răniţi se află la spital.
„De îndată, un echipaj de poliţie, format din 2 agenţi, s-a deplasat la faţa locului pentru aplanarea conflictului, moment în care un bărbat i-ar fi ameninţat cu un obiect ascuţit. Astfel, s-au efectuat focuri de armă în plan vertical pentru somarea persoanei implicate în conflict şi, având în vedere faptul că nu a fost respectată somaţia, poliţistul a executat foc de armă în urma căruia agresorul a fost vătămat în membrul inferior. În sprijinul agresorului a venit şi fratele acestuia care ar fi agresat poliţiştii cu acelaşi obiect ascuţit, şi de această dată fiind utilizat armamentul din dotare. Bărbatul în cauză a fost împuşcat în zona abdomenului”, ne-a comunicat IPJ Dâmboviţa.
Poliţiştii continuă cercetarea la faţa locului sub coordonarea procurorului de caz, urmând să se stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului. A fost deschis un dosar penal pentru ultraj. S-ar putea ajunge însă şi la infracţiunea de tentativa de omor, dacă medicii legişti vor stabili că viaţa poliţiştilor a fost pusă în primejdie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Investiţia la Dâmboviţa Mall a intrat în linie dreaptă

O vizita de lucru, pentru a analiza stadiul lucrărilor la proiectele desfăşurate de CJ la Dâmboviţa Mall. La conferinţa de presă organizată cu acest prilej în zona construcţiei centrului comercial, au fost prezenţi şi primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu şi reprezentanţi ai Direcţiei Generale […]