Published On: mie, iul. 10th, 2013

VA FI VIOREL DURU ÎNLOCUIT?

nichiduta.ro

SPORTDe când mă ştiu în „fenomenul” fotbal nu mi-a fost dat să văd atât „haos”, atâta „debandadă” ca în acest an. Mai sunt câteva zile, se reiau campionatele în cele 3 ligi şi tot nu se ştie câte echipe vor alcătui o serie, cine a promovat, cine a retrogradat etc.
Una dintre marile greşeli (sau nu?!) este făcută tot de oamenii federaţiei, de cei de la COMISII. Dacă aceştia ar respecta întocmai regulamentele (bune, rele, aşa cum sunt), nu s-ar fi întâmplat acest haos.
De ce a fost şi mai este nevoie să se ajungă la TAS pentru a rezolva o problemă, pentru a da un verdict corect într-un caz sau altul?
De ce nu s-a pronunţat asupra dosarului domnul VIOREL DURU, în cazul „U” Cluj, aşa cum trebuie, de vreme ce TAS a avut un punct de vedere favorabil „U”?
Să fi fost de rea credinţă decizia lui V. DURU, numai de a crea debandadă în Liga I şi nu numai?
Avem multe exemple pe care TAS le-a soluţionat altfel decât COMISIILE F.R.F. şi atunci te întrebi dacă aceste COMISII n-ar trebui eliminate şi să ne adresăm toţi la TAS…
în situaţia CLUJULUI se află şi RAPID BUCUREŞTI.
Dar măcar de am învăţa din greşeli, să le eliminăm pe parcurs.
La ultima ADUNARE
GENERALĂ a F.R.F., preşedintele MIRCEA SANDU a afirmat în plen că, dacă „U” CLUJ va câştiga la TAS, îl va da afară pe
domnul VIOREL DURU, şeful
de la licenţe şi afilieri.
Măcar de această promisiune să se ţină preşedintele F.R.F. A mai afirmat şi despre alte precizări din R.O.A.F., dar apoi le-a încălcat, vezi Doamne, „forţă majoră”, la care îţi închide gura.
A mai declarat că va susţine un anumit candidat la şefia F.R.F., deşi domnia sa nu are drept de vot. Dar despre viitorii candidaţi, în alt material…

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro