Published On: lun, mai 7th, 2018

Va fi realizat un spaţiu de destindere pentru vizitatorii Grădinii Zoologice

nichiduta.ro

Consiliul Local Municipal Târgovişte a aprobat proiectul prin care executivul primăriei urmăreştre realizarea unui spaţiu de destindere pentru vizitatorii Grădinii Zoologice. Investiţia are o valoare estimată de 65.662 lei şi o durată de execuţie de o lună şi jumătate.
Proiectul în sine constă în realizarea, pe o suprafaţă de 1.003 mp, a unui ansamblu care va cuprinde mai multe module bine structurate care vor fi foarte utile în special pentru grupurile organizate:
– Amfiteatru cu lungime de 16 metri liniari şi diametrul de 9 metri, în care să se poată deasfăşura activităţi şcolare
– Minifermă cu animale domestice în suprafaţă de 40 mp, delimitată cu o volieră cu structură metalică semi-ovală, acoperită cu plasă de sârmă şi dotată cu iesle, adăpători şi vase speciale de hrănire
– Bazin artificial pentru peşti exotici în suprafaţă de 40 mp, cu adâncimea de 1,2 metri, acoperit cu material geo textil, decorat cu piatră de râu şi prevăzut cu o pompă de filtrare şi recirculare a apei.
De asemenea, este prevăzută dotarea cu mobilier urban rustic, plantare de gazon şi material dendrologic decorativ şi luxuriant.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro