Va fi realizat un spaţiu de destindere pentru vizitatorii Grădinii Zoologice

Consiliul Local Municipal Târgovişte a aprobat proiectul prin care executivul primăriei urmăreştre realizarea unui spaţiu de destindere pentru vizitatorii Grădinii Zoologice. Investiţia are o valoare estimată de 65.662 lei şi o durată de execuţie de o lună şi jumătate.
Proiectul în sine constă în realizarea, pe o suprafaţă de 1.003 mp, a unui ansamblu care va cuprinde mai multe module bine structurate care vor fi foarte utile în special pentru grupurile organizate:
– Amfiteatru cu lungime de 16 metri liniari şi diametrul de 9 metri, în care să se poată deasfăşura activităţi şcolare
– Minifermă cu animale domestice în suprafaţă de 40 mp, delimitată cu o volieră cu structură metalică semi-ovală, acoperită cu plasă de sârmă şi dotată cu iesle, adăpători şi vase speciale de hrănire
– Bazin artificial pentru peşti exotici în suprafaţă de 40 mp, cu adâncimea de 1,2 metri, acoperit cu material geo textil, decorat cu piatră de râu şi prevăzut cu o pompă de filtrare şi recirculare a apei.
De asemenea, este prevăzută dotarea cu mobilier urban rustic, plantare de gazon şi material dendrologic decorativ şi luxuriant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Fondurile alocate proiectelor pentru investiţii în sectorul pomicol au fost epuizate

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) anunţă că fondurile disponibile prin submăsura (sM) 4.1a „Investiţii în exploataţii pomicole” din sesiunea actuală, au fost epuizate, fiind atinsă limita de 200% din alocare. Pentru sM 4.1a, AFIR a primit online în sesiunea din acest an 291 de solicitări de finanţare în valoare […]