Published On: vin, dec. 9th, 2016

Utilaje noi în parcul auto de la Primăria Voineşti pentru intervenţiile de deszăpezire

nichiduta.ro

lndiferent cât de grea va fi această iarnă tot nu sperie autorităţile din comuna Voineşti. La fel ca şi în anii anteriori, şi de data aceasta, autorităţile din comuna Voineşti sunt pregătite pentru orice situaţie. Mai mult, administraţia a achiziţionat zilele acestea alte trei utilaje noi: un tractor şi două lame. Noile achiziţii s-au făcut cu bani de la bugetul local şi valoarea se ridică la 29.000 de euro.
Parcul auto de la Voineşti pentru intervenţiile de deszăpezire arată astfel: două tractoare cu lame şi un utilaj multifuncţional tip UNlMOG, 4×4 permanent, cu o capacitate cilindrică de 3.000 de centimetri cubi, 170 CP şi are în dotare: benă basculabilă trilateral, sărăriţă pentru împrăştiat material antiderapant, cu o rază de acţiune 36 metri şi lamă de deszăpezire frontală.
Comandamentul de iarnă este în dispozitiv, iar utilajele sunt pregătite să intervină în orice moment în care iarna pune stăpânire pe comuna Voineşti. Edilul Gabriel Dănuţ Sandu şi viceprimarul Claudiu Popa au pregătit şi un planul de intervenţie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro