Published On: joi, iul. 20th, 2017

UTA s-a întărit considerabil în intersezon Este favorită la promovare împreună cu Chindia Târgovişte

nichiduta.ro

Una dintre protagonistele stagiunii 2017-2018 este UTA Arad (fosta Bătrâna Doamnă).
Se consideră că echipa de pe malurile Mureşului a avut ghinioane şi nu a putut promova în ultimile două ediţii de campionat.
În stagiunea 2015-2016, cu Ronald Nagy la timonă, a terminat pe locul 2 în B2 şi după ce a trecut de Dunărrea Călăraşi, a fost dobândită de FC Voluntari (0-3 şi 1-0), în meciurile de baraj pentru promovarea-menţinerea în Liga 1.
În următoarea ediţie, 2016-2017, a ocupat locul 3, după Juventus Bucureşti şi Sepsi Sfântu Gheorghe, care au promovat direct în Liga 1.
UTA, cu Laurenţiu Roşu pe bancă, a pierrdut cu 5-2 (1-2 şi 1-3) dubla cu ACS Poli Timişoara, într-un derby al vestului pentru promovarea-menţinerea în Liga 1. În aceste condiţii, echipa de pe malurile Begăi (antrenor lonuţ Popa) a rămas în primul eşalon al fotbalului românesc.
În această vară, UTA l-a schimbat pe Laurenţiu Roşu cu Adrian Mihalcea (ultima data la Dunărea Călăraşi).
Până acum, echipa de pe malurile Mureşului i-a achiziţionat pe Mădălin Ciucă (34 de ani, de la CSMS Poli laşi), Ştefan Grigorie (35 de ani, de la FC Braşov), Dan Roman (31 de ani, de la CFR Cluj), Izet Ajrullahu (21 de ani, din Macedonia), Bujamin Asani (28 de ani, din Macedonia), Branko Grahovac (34 de ani, CSMS Poli laşi), Cristian Scutaru (30 de ani, ACS Poli Timişoara).
Se spune că UTA Arad este printre favoritele la promovare, împreună cu Chindia Târgovişte şi ASA Târgu Mureş.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro