URMEAZĂ A PATRA VICTORIE? CS Municipal Târgovişte – Danzio Timişoara. Astăzi, ora 16.00, Sala Sporturilor din Târgovişte

Mihai ROŞOIU

După o săptămână în care nu au avut niciun meci programat, jucătoarele Municipalului evoluează în acest weekend în faţa propriilor suporteri. Campioana României înfruntă Danzio Timişoara în cadrul etapei cu numărul 26 din Liga Naţională Feminină de Baschet.
Meciul din vechea cetate de scaun are o singură favorită, iar aceea este gruparea dâmboviţeană, care trebuie să obţină maximum din acest duel. în acest sezon competiţional, Târgovişte şi Timişoara s-au mai înfruntat de trei ori şi de fiecare dată echipa lui Florin Nini s-a impus fără mari emoţii. Primul joc din această serie s-a disputat la Timişoara, iar dâmboviţencele s-au impus fără probleme, iar următoarele două s-au consumat în Sala Sporturilor din Târgovişte şi au contat pentru sferturile de finală ale Cupei României. Evident, Mărginean şi compania s-au impus la pas şi au obţinut biletele pentru Final Four, în vreme ce bănăţencele s-au concentrat exclusiv pe jocurile de campionat.
În runda precedentă, formaţia antrenată de Dan lonescu a învins-o cu 84 – 61 pe CSM Bucureşti Sportul Studenţesc şi a pus capăt unei serii de două înfrângeri consecutive, la Alba lulia şi Tg. Mureş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a dâmboviteană Câteva transferuri spectaculoase

Astăzi se reia şi mioritica Ligă a 4-a dâmboviţeană cu prima etapă a returului. în perioada de „il mercado” echipele s-au întărit mai mult sau mai puţin. Cea mai activă echipă pe piaţa transferurilor a fost „lanterna roşie”, Avântul Produleşti, care vrea să evite retrogradarea. Va fi însă foarte greu […]