Urmărire ca-n filme, focuri de armă, accident şi suspecţi prinşi de poliţiştii dâmboviţeni

Poliţiştii din Dâmboviţa au reuşit să pună mâna pe doi bărbaţi şi o femeie, suspectaţi de poliţiştii din Argeş că ar fi comis mai multe furturi din locuinţe.
Din informaţiile pe care le deţinem, doi bărbaţi şi o femeie din Argeş au fost prinşi de poliţiştii din Dâmboviţa în zona localităţii Brăteşti, comuna Văcăreşti, după ce au fost urmăriţi de către poliţiştii din Argeş pe Autostrada Piteşti-Bucureşti, oamenii legii trăgând şi focuri de armă însă, fără să-i sperie pe suspecţii care au gonit cu un autoturism, ajungând în Dâmboviţa. Imediat, poliţiştii din Argeş au dat alerta şi în rândul poliţiştilor din Dâmboviţa care, imediat sau mobilizat şi au pornit pe urmele suspecţilor. Pe raza localităţii Brăteşti, filtrele de poliţişti dâmboviţeni au făcut semn autoturismului în care se aflau cei trei suspecţi să oprească însă, şoferul, unul dintre suspecţi nu a oprit şi a început urmărirea, moment în care autoturismul suspect a pierdut controlul, a acrosat un alt autoturism care circula regulamentar şi a ieşit în decor. În urma accidentului, a rezultat o victimă, o femeie în vârstă de 50 de ani, pasageră în autoturismul care circula regulamentar. Şoferul, unul dintre suspecţi se pare că nu avea dreptul să conducă un autoturism. Doi dintre suspecţi au fugit pe câmp, dar poliţiştii imediat i-au imobilizat pe toţi trei suspecţi, doi bărbaţi şi o femeie de 20 de ani.
„În urma colaborării dintre poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş şi cei ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a fost imobilizat în trafic un barbat de 34 de ani, din oraşul Ştefăneşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere.
Cel în cauză este bănuit că în data de 11 decembrie a.c., a condus un autoturism pe raza municipiului Piteşti şi a judeţului Dâmboviţa fără a poseda permis de conducere.
De asemenea, cel în cauză nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de două echipaje de poliţie pe raza municipiilor Piteşti şi Târgovişte. în timpul activităţilor de imobilizare a autoturismului, poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au folosit armamentul din dotare.
Autoturismul a fost urmărit atât pe raza judeţului Argeş, dar şi pe raza judeţului Dâmboviţa circa 70 km, fiind imobilizat pe raza comunei Brăteşti, judeţul Dâmboviţa, unde a fost implicat într-un eveniment rutier. Atât conducătorul auto, cât şi ceilalţi doi ocupanţi ai autoturismului, după comiterea accidentului, au părăsit autoturismul fugind pe un câmp de cultură agricolă, fiind urmăriţi şi prinşi după circa 2 km de către poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa.
Atât conducătorul auto cât şi autoturismul condus fără drept au fost preluaţi de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş în vederea continuării cercetărilor.
În urma administrării probatoriului, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, ne-a comunicat IPJ Dâmboviţa.
Potrivit ultimelor informaţii, în maşina celor trei suspecţi, poliţiştii dâm-boviţeni au găsit mai multe sume de bani: 2000 franci elveţieni,1700 euro,100 de dolari şi câteva sute de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Semnal de alarmă tras de poliţiştii dâmboviţeni Atenţie la modul în care utilizaţi cardurile bancare!

Poliţiştii trag un semnal de alarmă. Aceştia vin cu o serie de recomandări, pentru ca oamenii să nu devină victimele skimming-ului, care constă în copierea datelor de pe benzile magnetice ale cărtilor de credit. Persoanele care intenţionează să extragă bani dintr-un astfel de bancomat nu pot bănui escrocheria deoarece până […]