Published On: lun, Mai 29th, 2017

Urban Titu nu s-a prezentat la ACSO Filiasi A retrogradat dureros si inestetic cu „lanterna” de coadă

Datorită lipsei de condiţii şi mai ales de bani, jucătorii de la Urban Titu s-au înţeles că ar fi cazul unui prosop aruncat. Păcat că fotbalul nu are regulile din box!
Pentru că nu li s-au plătit drepturile salariale, urbaniştii nu s-au mai ostenit să facă deplasarea pentru meciul din etapa a 30-a (ultima a sezonului 2016-2017), cu echipa ACSO Filiaşi.
Oficialii Urbanului au anunţat acest lucru la Casa Fotbalului. Urban Titu a terminat această ediţie de campionat, având agăţată de coadă „lantern roşie”. A bâjbâit mult timp în întuneric, fiind arsă de focul incandescent al acestei păcătoase de lanternă. A fost într-un pol de tensiune şi nesiguranţă totală.
A încheiat sezonul pe locul 14, cu 13p şi -19 la adevăr. A retrogradat în liga a 4-a, dacă nu se va ivi ceva neprevăzut. A retrogradat dureros şi inestetic, cu o neprezentare ruşinoasă. Nu s-a distins cu nimic pozitiv. Antrenorul Silviu Dumitrescu, venit în prima parte a returului, s-a văzut în mijlocul unei echipe debusolate. Nu a avut cu cine să facă treabă, nici cu jucătorii, nici cu conducătorii. Nu a ştiut ce suferinţă îl aşteaptă.
Valoarea, experienţa, flerul, tactul pedagogic, cunoştinţele acumulate nu l-au ajutat pe Dumitrescu să redreseze corabia Urbanului, care era în derivă şi lua apă prin toate crăpăturile.
A avut un lot subţire de jucători. Popa, Vlad, Manloe, Bărcănescu, Truţă, I. Enache, Negulescu nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Apoi Drăguşin, I. Ştefan, Mihăilă au vrut, dar nu au putut mai mult. Nici veteranul Marinică Ionică nu a avut nimic de spus.
Echipa a fost fără idei, fără prospeţime, fără eficienţă în atac, cu „găuri” în apărare. Aşa cum a jucat, cu Gheorghe Becheanu la timonă, a jucat şi cu Silviu Dumitrescu. Urban Titu navighează, în continuare, în derivă, ca o echipă a nimănui.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>