Published On: joi, mart. 14th, 2013

Urban Titu Fără Albu şi Penescu

nichiduta.ro

sportÎn prima etapă a returului, Urban Titu a cedat la limită, 2-1 (Şerban, Lupaşcu – Săndulescu 11 m), meciul din deplasare cu Dunărea Călăraşi.
Din trupa antrenată de Nicu Croitoru şi Vasile „Grecu” Constantin n-au făcut parte Albu şi Penescu (ambii suspendaţi).
Uitându-ne pe formula de început a Urbanului, observăm prezenţa în centrul defensivei, alături de Butoi, a lui I. Dan. Acolo nu-i întâlnim pe Tudose şi I. Constantin,
aduşi în iarnă de la Utchim Găeşti, respectiv F.C.M. Târgovişte. Ultimul a intrat în câmpul de joc în minutul 70, când l-a înlocuit pe mijlocaşul Ciocotoiu. Pe postul de fundaş dreapta a evoluat destul de mulţumitor Stoica. Dintre jucătorii nou-veniţi au jucat: Lambă (de la început), Alexandru Roman, I. Constantin, Mihăilescu.
Urban va disputa următorul meci oficial, în C2, în runda cu numărul 6, pe 12 aprilie 2013, cu „lanterna roşie” Sportul Studenţesc 2.
Pânâ atunci, trupa din Titu va disputa o serie de meciuri amicale. E posibil ca prima adversară să fie S.C.M. Argeşul Piteşti (C6).
Până la meciul cu Sportul 2, Urban avea următorul program: cu Eolica Baia (etapa a 2-a), C.S.M. Focşani (etapa a 3-a), stă în runda a 4-a şi joacă cu Rapid 2 Bucureşti.
Aceste echipe s-au retras din competiţie.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro