Published On: mar, iul. 25th, 2017

Urban Titu e ca un vapor naufragiat fără capitan şi echipaj Jucătorii au plecat pe unde au putut

nichiduta.ro

Deşi a primit loc în Liga a 3-a după ce a retogradat din C3 de pe ultimul loc (14, cu 23p, -19 la adevăr şi -22 (2951) la golaveraj), Urban nu a început treaba.
In primul rând nu are jucători. Cei care au evoluat în sezonul trecut s-au răspândit pe unde au putut. Majoritatea nu au fost plătiţi de mult timp. Au făcut o muncă voluntară, iar fotbalul pe stomacul gol nu se face.
Acum, oficialii de la Urban Titu caută alţi jucători. Nu ştiu cine va veni, cine va fi amăgit sau cine va mai fi păcălit. Nu mai sunt jucători tip fazani.
Urban nu a fixat, încă, cine este antrenorul echipei. Toul e ca o nebunloasă. Nu cred că va mai rămâne Silviu Dumitrescu, cel care a condus echipa din etapa a 3-a a returului din sezonul trecut.
Pe 9 august este programată etapa din Cupa României. Tragerea la sorţi va avea loc astăzi. Ii trebuie jucători, antrenori, pregătire, ca să înceapă treaba.
Acum, Urban e ca un vapor naufragit rămas fără căitan şi echipaj. Dacă nu se va face ceva util, de urgenţă, pentru Urban, noul campionat, care începe pe 25-26 august, va fi ca o loterie numai cu numere pierdute.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro