Published On: joi, ian. 5th, 2017

Urban Titu e atinsă de becul incandescent al lanternei roşii Îi trebuie pregătire bună, tupeu şi răutate

nichiduta.ro

În sezonul trecut 2015-2016, Urban Titu a terminat pe locul 13, din 14 echipe, cu 16 puncte, la fel ca şi ultima clasată A.F.C. Hărman. În acea stagiune, Urban a pierdut cu 0-17 (în deplasare) cu Concordia 2 Chiajna, 1-7 (acasă) cu C.S. Podari, 0-4 (acasă) cu F.C. Afumaţi, 2-6 (în deplasare) cu F.C. Aninoasa şi exemplele pot continua.
În acest sezon (14 etape), Urban Titu n-a pierdut la scoruri mari, dar n-a avut rezultate. A câştigat 2 meciuri şi a remizat în alte 5, pierzând şapte partide. Are golaveraj -9 (19-28). E pe ultimul loc cu 11p şi -10 de adevăr.
Lotul a fost subţirel, atât valoric, cât şi numeric. În distribuţie au fost 13-14 jucători pe care antrenorii Gheorghe Becheanu şi Marinică Ionică s-au bazat. Doar V. Ştefan, Negulescu şi M. Ionică (venit de pe banca de rezerve) au avut evoluţii mulţumitoare. Se aştepta mai mult de la lancu, Sima, Lupu, Vlad, I. Enache, Bărcănescu, R. Enache, Stere. Apoi, oamenii de atac, Truţă şi Manole au fost singuri printre duşmani. S-au stins prinşi în cleştele apărătorilor adverşi. Portarul Popa a avut de multe ori mâinile şubrede.
În multe partide urbaniştii n-au ştiu să reziste la presiune şi au clacat. Au fost meciuri în care băieţii lui Gheorghe Becheanu s-au străduit să exprime şi pe tabela de marcaj superioritatea din teren. Dar, n-au reuşit.
Urbanului îi trebuie 2-3 achiziţii de valoare, o pregătire bună, un dram de noroc, un pic de şansă şi mai mult tupeu şi răutate pentru a evita retrogradarea.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro