Urban Titu. Două variante pentru evitarea retrogradării

A.l.

sportPărăsită de fani, Urban Titu dă semne că şi-ar putea reveni după victoria cu 0-3 (Ciocotoiu, Tudose, Alexandru Roman) de la Feteşti. Acest succes este ca o gură de oxigen pentru Urban.
E clar, trupa antrenată de Nicu Croitoru nu mai poate evita locul 9. Mai sunt două etape şi distanţa faţă de ocupanta locului 8, Juventus Bucureşti, este de şapte puncte. Urbanului îi mai rămâne varianta de a acumula cât mai multe puncte pentru a se clasa în primele trei echipe, din cele şase serii, cu cea mai bună linie de clasament, care rămân în Liga a 3-a. în acest clasament se pun doar punctele din meciurile cu echipele de pe locurile 1-8.
în acest moment, Urban are, în acest clasament, doar nouă puncte. Mai are de jucat cu Viitorul Chirnogi (locul 6, cu 35 p, în deplasare) şi cu Juventus Bucureşti (7, cu 33 p, acasă). Două victorii şi chiar un egal ar putea aduce pe Urban pe una dintre cele trei poziţii care evită retrogradarea.
Ar mai fi varianta ca oamenii din Comitetul Executiv al F.R.F. să aprobe ca nicio echipă de pe locul 9 să nu retrogradeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia Târgovişte Două victorii ca să scape de emoţii

În partida cu Dinamo 2 Bucureşti, antrenorul Chindiei, Silviu Dumitrescu, nu i-a putut utiliza pe Rădoi şi Verdeş (accidentaţi), precum şi pe Şerban (suspendat). înlocuitorul lui Rădoi, Costache, a ştitut să distrugă inteligent şi muncitoreşte, dar a avut meritul că a deschis scorul (44), cu o lovitură de cap, la […]