Published On: vin, iun. 9th, 2017

Urban a retrogradat în poziţie de lanternă roşie. A avut o prestaţie neinspirată şi vlăguită

nichiduta.ro

Prestaţia echipei din C3, Urban Titu, în ediţia de campionat, recent încheiată, a fost foarte slabă. S-a clasat pe ultimul loc (14, cu 23p şi -29 la adevăr), care are vedere spre Liga a 4-a, datorită erorilor individuale, a lipsei de agresivitate şi înverşunare.
Urbaniştii au avut dificultăţi enorme de a ieşi din apărare, nu s-au apărat riguros, avansat, exact. Asta şi lipsa de valoare a lui St. Ion, Negulescu, Vlad şi a celor care au evoluat în acest compartiment.
Atacanţii şi mijlocaşii au avut prestaţii şi episoade ridicole sau jenante. Nu au putut să reuşească să depăşească eternul complex de inferioritate. Nici Bărcănescu, Manole, I. Enache, Iancu sau Truţă nu au avut soluţii şi resurse. Au gâfâit. Niciunul nu a dat senzaţia că vrea mai mult.
Nici Gheorghe Becheanu (etapele 1-16) şi Silviu Dumitrescu (etapele 17 – 30) nu au putut redresa echipa de pe banca tehnică. Cei doi antrenori au valoare dar nu au avut cu cine să facă treabă. Lotul de jucători avut la dispoziţie a fost foarte slab.
Odată cu trecerea etapelor, Urbam s-a împovo-rat cu înfrângeri jenante şi a ajuns „lanterna roşie” şi nu a reuşit să răzbească în întuneric.
Fotbalul obscur practicat de urbanişti îţi dă impresia că nici un antrenor nu poate să pună pe picioare această echipă care şi-a dat întâlnire cu penibilul.
Se încearcă în intersezon să se găsească un loc în Liga a 3-a. Sunt promisiuni. Dar dacă nu se întăreşte lotul, Urban, din nou, va fi ciuca bătăilor.
Dacă va juca în Liga a 4-a dâmboviţeană, cu actualul lot nu se va clasa pe podium.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro