Published On: vin, iul. 21st, 2017

Urban a luat loc în L3 şi Spicul Ghimpaţi a rămas în L4 Dentaş Tărtăşeşti s-a transformat în Olimpicii Ulmi iar PAS Pucioasa a retrogradat în Onoare

nichiduta.ro

După ce a terminat campionatul (C3) pe ultimul loc, cu 23p, -19 la adevăr şi -29 (20-51) la golaveraj, Urban Titu a primit loc tot în Liga a 3-a. În asemenea condiţii, Spicul Ghimpaţi (locul 15, cu 24p, din Liga a 4-a dâmbovieţană) s-a salvat de la retrogradare.
E de urmărit ce jucători vor veni la Urban Titu, care va fi antrenorul şi cât va fi bugetul.
Dentaş Tărtăşeşti s-a transformat în Olimpicii Ulmi, care va activa în Liga a 4-a. De această echipă se va ocupa Radu Şeran. În planurile lui figurează venirile a mai mult jucători valoroşi.
Cum nu s-a făcut loc vacant (se aştepta ca Dentaş să se desfiinţeze), PAS Pucioasa a retrogradat în Liga a 5-a (Onoare). Echipa de pe Dealul Patrana nu prea s-a ostenit să rămână în acest eşalon.
Jucătorii de la Dentaş s-au împrăştiat pe unde au putut şi pe unde au găsit. Mulţi s-au dus la Răcari (Nedelea, V. Micu, D. Tudor, M. Sandu, Badea, Costea, Cravcescu). E posibil să mai vină şi alţi jucători. Printre cei care dau bani este şi Angelor „Angi” Badea, care îl va avea lângă el pe Daniel Micu, aceste fiind delegatul echipei. Preşedinte va fi Tătules-cu „Fildeş” Ion.
Echipa din Răcari va avea un sprijin consistent din partea primăriei, prin edilul şef, Marius Caraveţeanu, care va suporta costurile baremurilor de abitraj şi ale observatorilor AJF şi va oferi stadionul pentru meciuri şi antrenamente. Antrenor la Voinţa Răcari va rămâne, Daniel Logofătu.
După toate posibilităţile, fostul antrenor de la Dentaş, Marius Stănică, va pregăti pe FC Brezoaiele (locul 5 în sezonul trecut), unde va lua cu el vreo doi-trei foşti jucători de la Dentaş.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro