Published On: mar, iul. 11th, 2017

Urban a făcut cerere la FRF pentru a primi loc în L3 Vor mai veni la Titu jucători care să fie păcăliţi?

nichiduta.ro

Urban Titu a terminat ediţia trecută de campionat pe ultimul loc (14, cu 23p şi -19 la adevăr) şi a retrogradat împreună cu ACS Şirineasa şi CS Podari care s-a retras din competiţie.
Oficialii de la Urban au făcut o cerere către comisiile FRF pentru a rămâne în Liga a 3-a, motivând că au bază sportivă şi că pe stadionul Orăşenesc nu au fost incidente cu suporterii şi jucătorii. N-aveau cum să fie atâta timp cât la meciuri erau maxim 70 de spectatori. Jucătorii de la Urban au de primit salarii pe multe luni. Unii (Bărcănescu şi Truţă) au reclamat Urban la FRF şi au câştigat. Majoritatea jucătorilor sunt la sfârşit de contract şi au de primit restanţele financiare. Nu vor să mai con-tinuie la Titu. Aici nu se poate face fotbal pe burta goală.
Se pune problema că dacă Urban primeşte loc în Liga a 3-a, cu ce jucător va juca? Care vor fi salariile? Se vor plăti? Vor veni la Titu jucători care să accepte să fie păcăliţi?

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro