Unul din patru fermieri dâmboviţeni a depus deja cererea unică de plată

0 0

Potrivit calendarului mul-tianual, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a inceput, de la 01 martie 2017, campania de primire a cererilor unice de plata in agricultura.
În acest context, fermierii eligibili,care doresc sa solicite sprijin în sectoarele vegetal si zootehnic, trebuie să se prezinte la centrele locale sau judeţene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, pentru actualizarea declaraţiilor în anul curent. Data limită pentru depunerea cererilor unice, fără penalităţi, este 15 mai 2017.
In judeţul Dâmboviţa, sunt înregistraţi aproximativ 24.300 de fermieri, dintre care 6000 au depus deja cererea unică de plată.
În ceea ce priveşte plata pentru cererilor unice depuse în anul 2016, Centrul Judeţean Dâmboviţa a reuşit autorizarea a 98% dintre fermieri pe toate schemele aplicate.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Badea, irezistibil în careul advers. Valea Voievozilor - FCM Târgovişte 0-4 (0-0)

Au marcat: Badea (59, 67), Zegheru (70 – din 11m.), lancu (87). Au arbitrat: lonuţ Oncescu (Gemenea) – lonuţ Costache (Târgovişte). Meciul s-a disputat la Valea Voivozilor. Voinţa: Lixandru – Drăgan, R. Dinu, Priceputu (cpt.), Gogu, Ciomârtan, Fl. Nica, Croitoru, Vişan, Popa, Poşircă. Au mai evoluat: Brojboiu, Lujerdean, Manolescu. Antrenor: […]