Published On: mie, Mar 22nd, 2017

Unul din patru fermieri dâmboviţeni a depus deja cererea unică de plată

Potrivit calendarului mul-tianual, Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a inceput, de la 01 martie 2017, campania de primire a cererilor unice de plata in agricultura.
În acest context, fermierii eligibili,care doresc sa solicite sprijin în sectoarele vegetal si zootehnic, trebuie să se prezinte la centrele locale sau judeţene ale Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, pentru actualizarea declaraţiilor în anul curent. Data limită pentru depunerea cererilor unice, fără penalităţi, este 15 mai 2017.
In judeţul Dâmboviţa, sunt înregistraţi aproximativ 24.300 de fermieri, dintre care 6000 au depus deja cererea unică de plată.
În ceea ce priveşte plata pentru cererilor unice depuse în anul 2016, Centrul Judeţean Dâmboviţa a reuşit autorizarea a 98% dintre fermieri pe toate schemele aplicate.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>