Published On: lun, sept. 4th, 2017

UNPR Dâmboviţa, în ciuda tuturor piedicilor, îşi desfăşoară activitatea

nichiduta.ro

Organizaţia UNPR Dâmboviţa s-a reunit vineri, 1 septembrie într-o şedinţă extraordinară. Subiectele de pe ordinea de zi, se pare că nu puteau fi amânate . Oranizaţia UNPR Dâmboviţa este datoare vândută la stat. Potrivit unei adrese primită de la ANAF , Oranizaţia UNPR Dâmboviţa are o datorie totală de 25.000 de lei. Noul preşedinte al UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea spune că nu are cunoştinţă de aceste datorii care sunt făcute de fostele conduceri ale UNPR Dâmboviţa. UNPR Dâmboviţa a fost sancţionată cu suma de 15.000 de lei de către Autoritatea Electorală Permanentă.
Preşedintele UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea susţine că fostul tre-zorerier a plecat cu acte cu tot şi că la momentul de faţă Oranizaţia UNPR Dâmboviţa nu deţine nici-un document contabil sau o evidenţă contabilă. Mai mult, preşedintele UNPR Dâmboviţa, Ionuţ Badea a anunţat că va depune plângeri penale îmotriva celor care au plecat din fruntea UNPR Dâmboviţa cu tot, cu documente şi pe care refuză să le pună la dispoziţie.
Într-o altă ordine de idei, noua conducere a Oranizaţiei UNPR Dâmboviţa este nevoită să rezolve problemele create de fostii uneperişti şi rezistă în ciuda tuturor piedicilor.
La şedinţa BPJ al UNPR Dâmboviţa, s-a luat hotărârea de delimitare faţă de iniţiativa viceprimarul Sectorului 2 susţinut de 4 consilieri UNPR de a schimba denumirea Parcului Fiodor Tolbuhin din capitală. Preşedintele UNPR Dâmboviţa , Ionuţ Badea , care este şi vicepreşedinte UNPR susţine că : „Atitudinea domnului Popescu devenit viceprimar cu sprijinul UNPR este de natură să altereze relaţiile româno-ruse. Eu în calitate de vicepreşedinte al UNPR mă delimitez faţă de atitudinea eronată a viceprimarului Sector 2”, a declarat preşedintele UNPR Dâmboviţa.
UNPR Dâmboviţa rezistă în ciuda tuturor piedicilor

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro