Published On: lun, nov. 16th, 2015

Universitatea Cluj – Chindia Târgovişte 2-1 (1-1) Niciun punct la Mediaş şi la Cluj

nichiduta.ro

sportAu marcat: Ursu (min. 31), Tarcea (77), respectiv Cherchez (35)
Au arbitrat: Nicolae Cătălin Botaş (Timişoara), Ovidiu Timar (Marghita), Răzvan Constantin Nistoran (Reşiţa). Meciul a avut loc pe Cluj Arena
Universitatea: Niczuly (cpt.) -Butean, Cordoş, Crişan, Hâmpea
– Cîndea, Tarcea, Greu (87 – P. Popescu), Boboc, Oct. Ursu (87 -Janos) – Schieb. Rezerve neutilizate: Ticrea – Mutu, Keresztes, Toma, Popescu
Antrenor: Mihai Teja
Chindia: Meilă – Pătru (cpt.), C.
Dinu (47 – B. Dinu), Ispas, Martac
– Neniţă, Voinea, G. Anton (74 – B. Vasile), C. Stoica – Cherchez (80 – L. Mihai), D. Popa. Rezerve: Gârlea – Cruceru, Nisipeanu, Grigore. Antrenori: Nicu Croitoru, Sică Bardeş. Cosmin Lunescu
„Lăncierii” târgovişteni au pierdut pentru a doua oară în acest sezon în faţa studenţilor clujeni. În tur au cedat la Târgovişte cu 0-1 (Calcan 14), iar în retur cu 1-2 (Cherchez 35 -Ursu 31. Tarcea 77). „Şepcile roşii” sunt la cinci victorii consecutive. patru cu antrenorul Mihai Teja la timonă. Au acumulat 22 puncte şi se apropie vertiginous de zona play-off (locurile 1-6).
Târgoviştenii au rămas cu 23 puncte de două etape. timp în care au pierdut în Ardeal meciurile cu Gaz Metan Mediaş şi „U” Cluj cu acelaşi scor 1-2.
După 14 etape echipa din Vechea Cetate de Scaun ocupă ultimul loc din play-off şi etapa următoare are meci foarte greu, acasă (stadionul Eugen Popescu) cu Cs Mioveni, care a învins la scor, 4-0, pe FC Bihor Oradea.
Anton a ratat un penalti
Pe Cluj Arena, roş-albaştrii n-au jucat rău. Au avut tupeu, au călcat apăsat în terenul gazdelor şi au atacat poarta lui Niczuly. Apărătorii Cordoş şi Crişan au avut probleme cu Cherchez şi Popa. În minutul 24 Voinea a scos penalti care însă a fost ratat de Anton. Altele erau datele problemei dacă se marca. Studenţii au prins curaj. Au arătat că joacă organizat, că ştiu cu mingea, că au apetit ofensiv.
Tarcea şi Greu se bagă în combinaţii cu atacanţii Ursu şi Schieb, iar Cândea şi Boboc iau sprijinit. Apoi lateralii Butean şi Hâmpea au participat activ la faza ofensivă.
Egalitate până la pauză
Meciul a premiat evoluţia curajoasă a clujenilor cu golul marcat Octavian Ursu în min 31,
1-0.
Băieţii lui Nicu Croitoru
nu s-au descurajat. Au urcat în ofensivă şi Cherchez (35) l-a obligat pe Niczuly să scoată balonul din plasă, 1-1. Atacantul Chindiei e la al optulea gol marcat în acest sezon.
Până la pauză nu s-a mai marcat chiar dacă au fost câteva faze periculoase la cele două porţi.
Tarcea a dat golul izbăvitor
În a doua parte a jocului formaţia de pe Someşul Mic a fost mai ofensivă. A avut mai mult curaj şi mai multă prospeţime. Târgoviştenii au făcut ca de obicei pasul înapoi. Portarul Meilă a fost pus la treabă.
Clujenii au semnat atac după atac. Târgoviştenii au acceptat dominarea mizând pe contraatacuri pe Popa şi Cherchez care au stat la pândă.
Reduta târgovişteană a rezistat până în minutul 77 când a căzut la golul marcat de mijlocaşul Tarcea, 2-1.
Pe final elevii lui Nicu Croitoru au încercat să obţină egalarea dar portarul Niczuly a fost bine protejat de Butean, Cordoş, Crişan şi Hâmpea.
Un scenariu ca la Mediaş
Chindia a pierdut la fel ca la Mediaş. A fost condusă, a egalat, s-a retras în apărare şi a primit gol. A suferit două înfrângeri la rând.
Ca să rămână în zona play-off Chindiei îi trebuie victorie în disputa din runda următoare cu CS Mioveni o echipă în formă, cu rezultate bune de când este antrenată de Marius Stoica.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro