Published On: mie, sept. 11th, 2019

Unităţi de învăţământ din judeţul Dâmboviţa, inaugurate cu prilejul debutului noului an şcolar

nichiduta.ro

Noul an şcolar a reprezentat pentru localităţile Dragomireşti şi Dragodana, prilej de mare bucurie. Într-o atmosferă de sărbătoare, în fiecare dintre aceste localităţi a fost inaugurată câte o grădiniţă, lăcaşe în care zeci de generaţii vor descoperi tainele educaţiei.
Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a participat la aceste manifestări, unde a ţinut să transmită mesaje de felicitare pentru autorităţile locale, dar şi succes în noul an şcolar atât elevilor, cât şi cadrelor didactice.
În localitatea Decindeni, comuna Dragomireşti, a fost inaugurat obiectivul de investiţii „Construire Grădiniţă cu program redus”, finanţat prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), în valoare totală 485.564 Euro. Grădiniţa dispune de 4 săli de clasă.
O altă investiţie inaugurată este cea din comuna Dragodana, sat Picior de Munte, realizată din buget local, proiect ce a presupus transformarea unei şcoli în grădiniţă. Valoarea acesteia este de 400.000 lei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro