Unirea Tărlungeni Stă în primele trei etape din retur

A.l.

fotbalEchipa de lângă Braşov, Unirea Tărlungeni, a
reuşit surpriza şi a ieşit campioană de toamnă (1, cu 22 p şi + 10 la „adevăr”). A luat faţa favoritei Fortuna Brazi (2, cu 21 p şi +9 la „adevăr”).
Echipa antrenată de Laszlo Balint a reluat pregătirea pe 21 ianuarie. între 2 şi 21 februarie va efectua un cantonament la baza proprie de la Tărlungeni.
Au rămas la echipă Iacob, Pricop şi L. Nicolae,
care au fost ofertaţi în această iarnă. Au venit: R. Balint (Viitorul Constanţa), Patecu şi Damian (F.C. Braşov), Gabriel (un nigerian de la Muncitorul Reşiţa), Postolache (Corona Braşov). Mai sunt în probe 3-4 jucători. Căpitanul şi golgheterul echipei (şase goluri) este târgovişteanul Liviu Nicolae.
Pe 2 februarie este programat primul amical al anului, cu F.C. 2 Braşov (din Liga a 4-a). în agenda de lucru a antrenorului Laszlo Balint figurează mai multe meciuri amicale. Printre altele, cu F.C. Olt, Chindia şi C.S.M. Târgul Mureş. Alte adversare vor fi cu echipe aflate în canto-namet în zona Braşov.
Deşi returul este programat să înceapă pe 8 martie, Unirea Tărlungeni va sta primele 3 etape şi va juca abia în etapa a 4-a a returului, acasă, cu Conpet Ploieşti (în tur, 2-1). Acel meci va avea loc pe 29 martie 2013.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a dâmboviţeană. Merge mai departe cu 17 echipe

Deşi ameninţat şi anunţat că se vor retrage din Liga a 4-a, echipele Recolta Gura Şuţii şi Gaz Metan Finta au continuat în această competiţie şi au terminat prima parte a sezonului. Recolta pe locul 8, cu 23 p, Gaz Metan pe locul 11, cu 18 p. Mai mult ca […]