Published On: mar, feb. 5th, 2013

Unirea Câmpina Patru victorii în amicale

nichiduta.ro

fotbalMunicipal Târgovişte va sta în etapa inaugurală a returului de campionat (pe 8 martie). Va juca în runda a 2-a, în deplasare, cu Unirea Câmpina (locul 3, cu 19 p). Oficialii prahoveni studiază varianta unui cantonament în Antalya (Turcia).
Sâmbătă, Unirea Câmpina a disputat un meci amical cu Petrolistul Boldeşti, de care a trecut cu un scor de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Adrian Stăncescu. Formaţia din Câmpina a mai jucat, în această iarnă, cu: Concordia 2 Chiajna (scor 4-1), Brebu (6-0), F.C. Băneşti (1-0).
La conducerea tehnică a echipei este Florin Stăncioiu (reconfirmat). Este ajutat de Cosmin Plăvache (secund) şi Marius Pălăceanu (antrenor cu portarii).
Singurul jucător venit este Liuba (F.C. Caransebeş), care a mai lucrat sub conducerea lui Stăncioiu la Tricolorul Breaza, în Liga a 2-a.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro