Published On: joi, iun. 8th, 2017

Undă verde banilor veniţi de la Ministerul Sănătăţii pentru lucrările de la TBC Moroeni

nichiduta.ro

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă extraordinară, având pe ordinea de zi, proiecte importante privind investiţiile din judeţul Dâmboviţa.
Unul dintre proiecte a vizat aprobarea utilizării subvenţiei în valoare de 4.000.000 de lei, primite de la Ministerul Sănătăţii în anul 2017 pentru derularea în continuare a obiectivului de investiţii „Reparaţii capitale TBC Moroeni Corp Central” din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Suma de 4.000.000 de lei urmează să se utilizeze pentru continuarea derularii investitiei Reparaţii „Reparaţii capitale TBC Moroeni Corp Central”. Cu unanimitate de voturi proiectul a fost aprobat. După cum ştim, de anul trecut a fost demarat proiectul „Reparaţii capitale TBC Moroeni Corp Central”. Valoarea totală a investiţiei este de 14.124.087,91 lei fără TVA, respectiv 3.199.476 euro.
În anul 2016, Ministerul Sănătăţii a alocat suma de 1,4 milioane lei pentru proiectul „Reparaţii capitale TBC Moroeni Corp Central” iar lucrările realizate la momentul de faţă sunt în procent de 10%. Cu siguranşă în zilele următoare constructorul va începe în forţă lucrările dat fiind faptul că Ministerul a alocat pentru anul acesta suma de 4.000.000 lei. Lucrările constau în: lucrări de consolidare a structurii de rezistenţă, refacerea instalaţiilor sanitare, electrice, încălzire centrală, instalaţii de detecţie şi semnalizare; refacere pardoseli, montare placă acrilică, tencuieli, finisaje, lucrări de anvelopare, refacere terase exterioare, montare grup generator şi realizare cale de evacuare-scară metalică exterioară. dUrata de execuţie este de 2 ani.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente