UNA CALDĂ, ALTA RECE

Mihai ROŞOIU

CSM Târgovişte a făcut un pas mare spre optimile de finală ale Cupei CEV la volei feminin, competiţie în care am rămas cu o singură echipă.
CSM Târgovişte s-a impus cu scorul de 3-1 (21-25, 26-24, 25-19, 25-16) în deplasare, în faţa formaţiei ucrainene Prometey Kamyanske, în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei CEV la volei feminin. A fost prima victorie din istoria formaţiei în deplasare în cea de-a doua competiţie continentală intercluburi şi ea sa datorat prestaţiei foarte bune a Rod-icăi Buterez (21 de puncte), desemnată MVP-ul meciului, şi a coechipierelor sale. Returul va avea loc la Târgovişte, la 25 noiembrie.
Cealaltă reprezentantă a României în Cupa Challenge, Ştiinţa Bacău, a pierdut şi returul disputat în faţa formaţiei sârbe ZOK UB. Adversara s-a impus tot cu 3-0 (25-20, 25-6, 25-14) şi s-a calificat la pas în optimile de finală ale competiţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SCHIMBĂRI ANUNŢATE DE FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE BASCHET

Se aprobă cu majoritate de voturi (11 pentru) „Grilele de Transfer de la Juniori”, sezonul 20202021: „Transferul Sportivilor Juniori care nu sunt sub contract, la altă echipă de Juniori:A– Grila de transfer – 0 Euro:• Sportivii născuţi după data 01.01.2010• Sportivii care se transferă de la Structurile Afiliate care NU […]