Un ultim omagiu Locul unde a fost înjunghiat Andrei Alexandru s-a transformat într-o oază de lumină

lUMANARI PENTRU ELEVUL INJUNGHIATO viaţă a fost curmată în câteva clipe luni după-amiază, în municipiul Târgovişte, de un criminal inconştient. Un elev de 15 ani care mergea la şcoală a fost înjunghiat mortal în gât, de un tânăr de 18 ani. Nenorocirea le-a smuls lacrimi oamenilor din întreaga ţară, dar, nu în ultimul rând, colegilor ele-vuluicare îl însoţeau şi care apucaseră să-l vadă pe Andrei Alexandru Ştefan cum zâmbeşte, şi apoi cum nu se mai ridică de pe asfalt. Criminalul, un tânăr de 18 ani, acum se află după gratii, iar o familie este îndurerată. Marcaţi de tragedia care s-a petrecut în amiaza mare, colegi, prieteni, părinţi, buni şi simpli trecători aprind o lumânare la locul unde s-a petrecut tragedia. Oamenii spun că o lumânare aprinsă nu este decât un gest pur omenesc, dar şi un ultim omagiu adus tânărului ucis cu sânge rece, şi îşi manifestă nemulţumirea faţă de violenţa din societatea românească. Locul unde a fost înjunghiat Andrei Alexandru s-a transformat într-o oază de lumină, datorită lumânărilor aprinse în memoria lui trecută în eternitate. Acolo a fost aşezată şi o poză, unde zecile de persoane au depus flori şi lumânări. Dumnezeu să-l odihnească-n pace.
Între timp, poliţia a sporit patrulele din zona Liceului Economic. Conducerea liceului, de asemenea a sporit măsurile de siguranţă la intrarea în unitatea de învăţământ, copiii fiind legitimaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

DE CE NU? CS Municipal Târgovişte - Sparta&K MR Vidnoje. Astăzi, ora 18.00, Sala Sporturilor

CS Municipal aduce la Târgovişte cea mai mare echipă de baschet feminin a Europei. în această seară, Polivalenta va fi gazda unui meci de poveste, un meci care aduce recunoaşterea totală a oraşului nostru în lumea baschetului continental. Înaintea unui asemenea „şoc”, antrenorul Florin Nini era foarte relaxat şi încrezător, […]