Un târgoviştean cercetat de poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un târgoviştean de 48 de ani nu ar fi depus pistolul de autoapărare şi muniţia deţinută la un armurier autorizat, în termen de 10 zile de la expirarea valabilităţii permisului de armă.
Pe numele lui, a fost întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, iar bunurile au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
Totodată, faţă de acesta a fost dispusă şi măsura anulării dreptului de port şi folosire a armelor neletale supuse autorizării.

Un dosar penal întocmit pe
numele unui bărbat, din localitatea I.L. Caragiale
Poliţiştii din Moreni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 36 de ani, din localitatea I.L. Caragiale, care ar fi refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibaţiei alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare peste 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi fost implicat, în calitate de conducător auto, într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Amenzi de 1.500 de lei pentru cei care nu se legitimează în faţa poliţiştilor

În conformitate cu prevederile Legii nr. 192/2019 pentru modificarea şi completarea unor acte normative din domeniul ordinii şi siguranţei publice, refuzul unei persoane de a furniza date pentru stabilirea identităţii sale sau de a se prezenta la sediul poliţiei, la cererea ori la invitaţia justificată a organelor de urmărire penală […]