Un tânăr, reţinut de poliţiştii de la Târgovişte

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Târgovişte au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, un tânăr bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi influenţarea declaraţiilor.
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, în seara zilei de 20 ianuarie a.c., pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, în timp ce se afla în incinta unui magazin din Gorgota, bănuitul ar fi lovit un bărbat. Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Cosmin Bozieru, preşedinte interimar al ALDE Târgovişte

Aşa cum ne anunţa, la începutul anului, preşedintele ALDE Dâmboviţa, Ionel Petre, de la o zi la alta, organizaţia devine tot mai puternică şi vin să pună umărul oameni cu ştate vechi în politica dâm-boviţeană. Un exemplu este chiar fostul viceprimar al Târgoviştei, Cosmin Bozieru care a părăsit PSD pentru […]