Published On: vin, ian. 13th, 2017

Un tânăr este cercetat de poliţişti după ce a sustras bunuri dintr-un magazin

nichiduta.ro

Poliţiştii din Târgovişte au fost sesizaţi de administratorul unei societăţi comerciale din localitate cu privire la faptul că o persoană a sustras bunuri din magazin.
În urma verificărilor efectuate, a fost identificat un tânăr de 16 ani, din Târgovişte, care, în timp ce se afla în incinta magazinului, a sustras produse alimentare, trecând pe lângă casele de marcat fără să le achite.
Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate societăţii prejudiciate. Pe numele celui în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.
Pentru a preveni sustragerea unor bunuri din magazine, poliţia recomandă agenţilor economici:
• În magazinele cu autoservire, este necesară amenajarea unor rafturi unde vor fi depozitate bagajele voluminoase ale clienţilor, care vor fi supravegheate de un angajat.
• Acordaţi atenţie sporită persoanelor care pot ascunde sub vestimentaţie diverse produse.
• În magazinele unde există raioane de îmbrăcăminte şi cabine de probă, personalul care supraveghează trebuie să manifeste prudenţă maximă şi să nu permită accesul în cabina de probă cu mai multe sortimente de îmbrăcăminte. • Raioanele cu articole de mare valoare cum sunt bijuteriile, aparatura electronică etc., trebuie amplasate cât mai departe de ieşirea din magazin, în expoziţii închise sau în spatele tejghelelor.
• Înainte de închiderea magazinului, controlaţi toate raioanele pentru a nu oferi posibilitatea vreunei persoane să rămână înăuntru.
• Amplasaţi, în special în locurile cu risc ridicat, plăcuţe cu mesaje de avertizare prin care se informează publicul cu privire la existenţa unui sistem de monitorizare şi supraveghere.
• Nu păstraţi sume mari de bani în casele de marcat şi nu oferiţi informaţii referitoare la paza societăţii unor persoane necunoscute!
• În cazul în care sunteţi victima sau martorul unei astfel de infracţiuni, anunţaţi de îndată POLIŢIA, apelând gratuit 112!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro