Published On: lun, nov. 11th, 2019

Un tânăr de 18 ani, din localitatea Izvoarele, reţinut de poliţişti

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 18 ani, din localitatea Izvoarele, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Din cercetări a reieşit că, la data de 18 octombrie a.c., tânărul ar fi sustras un autoturism de pe raza municipiului Târgovişte, lăsat neasigurat, ulterior, fiind implicat într-un accident de circulaţie, pe raza localităţii Geangoeşti, soldat cu două victime.
De asemenea, tânărul ar fi condus autoturismul sustras, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar după producerea evenimentului rutier ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei.
Cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte pentru dispunerea unei măsuri preventive.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro