Published On: lun, iul. 24th, 2017

Un nou succes pentru echipa din Vechea Cetate de Scaun „Vulturii” piteşteni ciufuliţi serios de „Lăncierii” domneşti

Chindia a făcut un meci bun cu FC Argeş Piteşti, de care a trecut uşor, cu 3-1 (Neicuţescu, Bâftoi, Vătavu/Vişa). „Vulturii” piteşteni au fost serios ciufuliţi de „Lăncierii” domneşti. Băieţii lui „Grecu” Eftimie au gâfâit serios din punct de vedere al prestaţiilor. Au fost în deficit de randament.
Roş-albaştrii au presat, au comprimat golul şi l-au împis spre poarta apărată de M. Popescu şi apoi Grecu. I-au întâmpinat pe argeşeni cu un pressing ucigător. Au pus stăpânire pe teren şi pe posesie încă din startul meciului.
Atacanţi Argeşului, Nilă, Deaconescu şi Năstăsie nu au avut întâlnire cu necruţătorii fundaşi centrali, Ciobotariu şi Vătavu. FC Argeş a fost timidă şi a lăsat iniţiativa Chindiei. Aproape au fost franjuri.
Apoi, Neicuţescu, Bâftoi şi Cherchez au semnat panică în defensiva argeşană. Defensiva argeşului a fost pulverizată de teribila forţă a ofensivei echipei din Vechea Cetate de Scaun. Neicuţesc (7) a deschis scorul, Bâftoi (12) l-a dublat, 2-0.
Piteştenii au fost neconvingători, dacă nu slabi. Au fost limitaţi în exprimare. Au fost derutaţi de fotbalul iute, direct, inimos şi avântat al târgoviştenilor. Marea problemă a elevilor lui Nicu Croitoru e că ratează mult. Honciu, I. Mihai, Stoica, Neguţ au avut şansele lor. Nu au profitat de apărarea neaşteptat de slabă a echipei din Trivale.
În repria secundă, Vătavu (55) a urcat scorul la 3-0. La acest scor, târgoviştenii nu au mai forţat. Pe final de meci, piteştenii au fost ceva mai periculoşi şi Vişa (79) a redus din diferenţă, speculând respingerea greşită a lui Aioanei, 3-1.
În meciurile de pregătire au lăsat o impresie bună nou veniţii I. Popescu (Dinamo), Ciobotariu şi Neicuţescu (Dinamo juniori), Bâftoi (CS Baloteşti), Matei (Academica Clinceni), Cornea (Cetatea Deva), Acasandrei (Flacăra Moreni). Vineri, Chindia trebuia să joace cu FC Aninoasa, dar meciul a fost anulat.
Chindia a renunţat la serviciile lui Parghel, iar Alin Neguţ, aflat în probe, nu a intrat în graţiile antrenorilor Chindiei. Ambii au plecat la Flacăra Moreni.
La echipa de pe malurile Cricovului Dulce s-au dus şi alţi doi jucători de la FC Aninoasa, D. Cernea şi Roşciugă.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>