Published On: mar, nov. 14th, 2017

Un nou sistem de încălzire la Şcoala Răzvad

nichiduta.ro

Primăria şi Consiliul Local Răzvad acordă o atenţie sporită la condiţiile în care se desfăşoară actul de învăţământ din comună.
La preluarea mandatului în iunie 2016, noua administraţie a comunei Răzvad, condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerba, a găsit şi lucruri bune dar şi situaţii nefericite, una dintre unităţile şcolare, cum ar fi Şcoala Răzvad, se confruntă cu frigul în sălile de clasă, odată cu sezonul rece. Încălzirea în şcoală funcţiona pe baza sobelor de teracotă racordate la gaze, însă fiind foarte vechi, de peste 20 de ani, nu mai făceau faţă.
Mai toate administraţiile care au fost, tot promiteau că rezolvă această problemă însă nimic concret. Iată că acum, administraţia condusă de primarul Emanuel Spătaru şi viceprimarul Ionela Şerban a reuşit să rezolve această problemă. În vara acestui an, administraţia de la Răzvad a demarat un proiect cu finanţare din bugetul local ce a avut ca obiectiv final montarea unui kit de trei centrale termice cu 126 de calorifere. Investiţia în valoare de 350.000 de lei a fost finalizată iar în acest moment se fac probele pentru noul sistem de încălzire de la Şcoala Răzvad. Beneficiarii direcţi sunt cei 243 de elevi şi cadrele didactice:
„Am reuşit să finalizăm lucrările pentru sistemul de încălzire la Şcoala Răzvad. Este o şocală cu foarte mulţi copii şi care era deficitară la acest capitol şi care se confrunta cu frigul din sălile de curs. Investiţia s-a făcut din bugetul local şi este vorba de un kit de trei centrale termice, 126 de calorifere care sunt puse în funcţiune. Valoarea investiţiei este de 350.000 de lei şi foarte utilă dar mai ales, mult aşteptată după zeci de ani de promisiuni. Acest lucru se promitea de pe vremea de când eram elev. O spun mare satifacţie această realizare”, a declarat primarul Emanuel Spătaru.
O prioritate a administraţiei locale de la Răzvad, este investiţia în unităţile şcolare care trebuie să ofere un mediu sigur şi confortabil pentru desfăşurarea activităţilor şi procesului de învăţământ.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro