Un nou scandal în care apare numele unui dâmboviţean! Silviu Posteucă, bănuit că ar fi arbitrat meciuri „necurate”!

Mihai ROŞOIU

Gazeta Sporturilor demască o nouă reţea de trucare de meciuri formată de data aceasta din jucători activi, şefi de club şi arbitri din România, Portugalia şi Letonia. Fotbalist în activitate, Alin Stoica, unul dintre membrii reţelei, a acceptat să vorbească.
Opt persoane fac parte din grupul internaţional care a arbitrat cel puţin 32 de meciuri amicale în Cipru, începând cu 2016. Trei sunt foşti jucători la Dinamo, iar unul dintre acesta este târgoviştean. Potrivit informaţiilor apărute în cotidianul Gazeta Sporturilor, Silviu Posteucă ar fi participat la câteva meciuri „suspecte”.
„Al doilea arbitru este antreprenorul în marketing şi social media Silviu Posteucă. În vârstă de 33 de ani, târgovişteanul a fost la începutul anilor 2000 una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc. Internaţional român de juniori, portarul a ajuns la 15 ani la Dinamo. Inclus în lotul lui Dinamo pentru Europa League în 2007, Posteucă a fost poreclit „Pisica 2” datorită calităţilor similare celor ale lui Bogdan Lobonţ.
Retras la 24 de ani din cauza unei accidentări la genunchi, fostul fotbalist a devenit un jucător avid de poker.
În Cipru a arbitrat în 13 meciuri.
Contactat de Gazetă, Posteucă a recunoscut că a apărut ca arbitru în „câteva meciuri”. „Eram în Cipru pentru nişte turnee de poker. Într-o seară eram într-un cazino şi nişte tipi m-au întrebat dacă vreau să arbitrez. Nu s-a pus problema să aranjez nimic. Am primit 200 de euro de meci”.
După ce iniţial a negat prezenţa lui Posteucă în Cipru, Alin Stoica a recunoscut după ce a văzut pozele cu fostul portar. „Eu l-am adus pe Posteucă în Cipru. A venit pentru bani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LUPTĂ MARE LA 3X3

Echipa feminină de baschet 3×3 a clubului Phoenix Constanţa, formată din Cristiana Cutas, Andreea Beldian, Adelina Duţă şi Bianca Fota, s-a impus clar şi în cadrul celui de-al patrulea turneu din „3×3 Cupa României, ediţia 2018-2019”, după ce a câştigat finala disputată în Arena de Baschet din Capitala împotriva echipei […]