Published On: mie, apr. 17th, 2019

UN NOU EŞEC USTURĂTOR PENTRU CSŞ TÂRGOVIŞTE

nichiduta.ro

Fotbalul feminin din România s-a întors la Liga I după o pauză de două săptămâni, timp în care prima noastră reprezentativă a mai bifat o acţiune, a treia în acest an, „dubla” de verificare cu Malta, din care a tricolorele au ieşit învingătoare, 2-0 şi
5-0.
Primul eşalon a programat în acest week-end meciurile etapei cu numărul 14, o rundă în care multipla campioană „U” Olimpia Cluj s-a odihnit.
Anunţat echilibrat, duelul dintre cele două Universităţi, din Galaţi şi Alexandria, s-a dovedit a fi în cele dominat de echipa gălăţeană, care s-a impus cu scorul de 4-0, succes în urma căruia a urcat un loc în clasamentul Ligii I.
După începutul fulminant de an, cu patru victorii din tot atâtea partide şi cu o calificare în premieră în semifinalele Cupei României, Fortuna Becicherecu Mic pornea ca mare favorită în confruntarea cu Inde-pependenţa Baia Mare.
Trupa pregătită de tandemul Florin Pădurean – Andra Vela a avut însă un meci dificil în faţa echipei din Baia Mare. Fortuna s-a văzut condusă la pauză, a câştigat cea de-a doua repriză, dar rezultatul final a fost egal, 2-2!
CSŞ Târgovişte şi Heniu Prundu Bârgăului au reeditat în acest weekend finala Cupei României din sezonul trecut de la Sfântu Gheorghe, atunci când formaţia dâm-boviţeană s-a impus cu 3-0 şi a cucerit trofeul. CSŞ Târgovişte a pierdut vara trecută, din pricini financiare, cele mai bune jucătoare. Nici confruntarea de pe teren propriu cu Heniu Prundu Bârgăului nu a făcut excepţie, CSŞ Târgovişte contabilizând al 12-lea eşec din acest sezon.
Vasas Femina Odorheiu Secuiesc îşi continuă parcursul bun din 2019, de când pe banca tehnică a fost instalat Alexandru Andraşi. Vasas a trecut la scor, 9-1, pe teren propriu, de Fair Play Bucureşti şi, profitând de înfrângerea echipei Universitatea Alexandria, a urcat pe podium.
Etapa a 14-a:
Universitatea Galaţi -Universitatea Alexandria 4-0 Fortuna Becicherecu Mic – Independenţa Baia Mare 2-2 CSŞ Târgovişte -Heniu Prundu Bârgăului 1-5 Vasas Femina Odorheiu Secuiesc –
Fair Play 9-1 – echipa Universitatea Olimpia Cluj nu a jucat în această etapă
Clasament: 1.”U” Olimpia 33p; 2. Fortuna 24p; 3. Vasas 22p; 4. Alexandria 21p; 5. Heniu 20p; 6. Galaţi 16p; 7. Independenţa 14p; 8. Fair Play 10p; 9. CSS Târgovişte 0p Etapa viitoare: sâmbătă, 20 aprilie, ora 11:00 Vasas Femina Odorhei – Universitatea Olimpia Cluj Fair Play – CSŞ Târgovişte
Heniu Prundu Bârgăului – Fortuna
Becicherecu Mic Independenţa Baia Mare – Universitatea Galaţi

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro