Un nou eşec pentru dâmboviţeanul Mihăilă

Mihai ROŞOIU

Valentin Mihăilă a jucat 80 de minute pentru Parma, în dezastrul suferit de echipa românului la Atalanta, 0-3. Fostul jucător al Craiovei a prins 80 de minute pe teren şi a avut o repriză secundă bună. Fabio Liverani a fost dat afară după al patrulea eşec consecutiv, iar Walter Zenga este unul dintre favoriţi, alături de Roberto D’Aversa, fostul tehnician al echipei.
Transferat cu 8,5 milioane de euro de la Universitatea Craiova, Valentin Mihăilă a debutat pentru Parma în cea mai neagră perioadă din ultima vreme. Internaţionalul de tineret a jucat primele minute în eşecul cu Torino, 0-3, de etapa trecută, iar acum a prins 80 de minute pe teren.
Parma are patru eşecuri consecutive şi nu a mai câştigat în Serie A de 7 etape. Echipa gial-loblu se pregăteşte acum de schimbări. Fabio Liverani va fi înlocuit, cel mai probabil, de Roberto D’Aversa, dar Walter Zenga apare pe lista favoriţilor.
Valentin Mihăilă a pus capăt coşmarului cauzat de pubalgia din cauza căreia a fost la un pas să rateze transferul la Parma. Dâmboviţeanul a intrat în minutul 10 al meciului de la Bergamo. l-a luat locul accidentatului Karamoh.
După o primă repriză fără realizări, Mihăilă şi-a făcut simţită prezenţa pe teren în partea a doua, dar fără mari realizări.
Muriel (Min.15), Zapata (Min. 49) şi Gosens (Min.61) au marcat pentru Atalanta. După 16 etape, Parma este pe locul 18, cu 12 puncte.
După dezastrul din ultima vreme, Fabio Liverani a fost anunţat că va fi demis, iar Roberto DAversa va reveni cel mai probabil la echipă. Unul dintre favoriţi este însă şi Walter Zenga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

MARIAN AIOANI, PRINTRE TINERII CONVOCAŢI LA NAŢIONALA U21 ÎN PRELIMINARIILE PENTRU CAMPIONATUL EUROPEAN

România U21 a obţinut o nouă calificare la Campionatul European, a doua consecutivă, după o campanie în care s-a clasat pe locul 2 într-o grupă cu Danemarca, Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord şi Malta!Tricolorii U21 au încheiat preliminariile cu 20 de puncte, după ce a obţinut 6 vctorii şi 2 […]