Un nou an universitar a debutat la Universitatea Valahia din Târgovişte

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Daniel Comănescu, a participat la Universitatea Valahia din Târgovişte, la deschiderea anului universitar 2018-2019.
La festivitatea care s-a desfaşurat în corpul B al noului campus universitar, în Amfiteatrul „Paraschiv Vagu”, au mai participat: conducerea Universităţii Valahia din Târgovişte, vicepreşedintele Senatului României, Adrian Ţuţuianu, primarul Municipiului Târgovişte Cristian Stan, secretarul judeţului Dâmboviţa, Ivan Vasile Ivanoff, deputatul Claudia Gilia, subprefectul Forina Mureşan, viceprimarul Monica Ilie, cadre didactice, precum şi numeroşi studenţi.
Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Judeţean le-a adresat celor prezenţi următorul mesaj:
„Avem bucuria şi prilejul de a petrece împreună una dintre cele mai importante zile pentru milioane de studenţi din întreaga ţară. Poate pentru mulţi dintre dumneavoastră, studenţi ai Universităţii Valahia, va fi doar continuarea unei munci şi a unei perioade de studiu şi formare începută poate cu un an, doi sau chiar trei înainte, însă, pentru alţii, va fi începutul unei activităţi academice, care vă va ajuta, mai târziu, în viaţă.
Sunt încântat să vă pot fi alături şi sunt onorat că am ocazia să vă urez „bun-venit în noul an universitar”. Ştiu că nu sunteţi prezenţi toţi cei 8000 de studenţi pe care Universitatea Valahia îi are, însă, pe toţi cei care sunteţi de faţă, vă asigur că atât eu, cât şi întreaga echipă de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, alături de conducerea UVT, de profesorii şi părinţii dumneavoastră vom continua să vă fim alături şi să vă oferim toate condiţiile necesare unei educaţii de top, pe care o meritaţi. Dar, mai mult decât sprijinul nostru, al administraţiei judeţene, al cadrelor didactice şi al celor apropiaţi vouă, avem nevoie de voi. Avem nevoie să fiţi responsabili şi să studiaţi, cu drag şi perseverenţă, ceea ce vă interesează.
În curând, vom avea la Târgovişte cel mai mare hub de produse electrocas-nice din Europa Centrală şi de Est – este vorba despre firma ARCTlC, vom avea alte firme mari, producătoare de piese componente pentru produsele ARCTIC, vom avea un mall şi alte oportunităţi de a ne dezvolta economic. Iar pentru a reuşi acest lucru, va fi nevoie de voi şi se aşteaptă de la voi să fiţi pregătiţi.
Din fericire, această universitate este una dintre cele mai moderne din ţară şi vă oferă numeroase facilităţi, de la o varietate de 10 facultăţi cu specializări specifice, la dotări performante, posibilităţi de cercetare şi schimburi de experienţe în afara graniţelor. Vă îndemn să profitaţi de ele şi să munciţi pentru viitorul vostru pentru ca lumea să asculte ce veţi avea de spus.
E o mândrie pentru noi dâmboviţenii să avem în judeţ o instituţie de calibrul Universităţii Valahia, e o mândrie pentru mine să văd trecându-i anual pragul sute de studenţi din toată ţara şi chiar de peste graniţe, să aud de rezultatele bune înregistrate de aceştia, la diferite competiţii, sau în viaţa lor profesională.
Cu încuviinţarea dumneavoastră, cu prilejul acestei deschideri festive a noului an universitar, vă transmit, încă o dată, toate urările de bine din partea Consiliului Judeţean Dâmboviţa, asig-urându-vă şi pe viitor de întreaga noastră consideraţie în susţinerea eforturilor pe care le faceţi, profesori şi studenţi deopotrivă.
Vă urez tuturor succes, indiferent de specializarea pe care aţi ales-o, iar rezultatele voastre să aibă rezultatul scontat. Succes în anul universitar 2018 – 2019 şi mult noroc în viaţă!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Stocul la nivel naţional acoperă necesarul pentru aproape 3 luni privind vaccinul hexavalent

La data de 31.08.2018 stocul de vaccin hexavalent la nivel naţional era de 126.871 doze, document ce poate fi vizualizat pe site-ul Institutului Naţional de Sănătate Publică – Centrul Naţional de Supraveghere şi Control a Bolilor Transmisibile actualizat lunar în perioada 15 – 18 pentru luna anterioară. Necesarul lunar de […]