Published On: joi, mart. 6th, 2014

Un mărţişor pentru fiecare!

nichiduta.ro

coaforAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, împreună cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa, a organizat, în urmă cu două zile, o acţiune în scop umanitar pentru beneficiarii Centrului de Asistenţă Socială din Pucioasa.
Acţiunea, care are longevitate, putem spune, deoarece se repetă de ceva vreme, a numărat 20 de participante de la cursul de coafor, care şi-au pus în valoare cunoştinţele dobândite, astfel ca fiecare doamnă să fie pregătită pentru întâmpinarea primăverii. „Evenimentul a fost organizat la iniţiativa AJOFM Dâmboviţa şi s-a dorit, cu acest prilej, să aducem zâmbetul şi bucuria în căminele acestor persoane vârstnice.
Cursul de coafor se află pe primul loc în topul solicitărilor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă. AJOFM Dâmboviţa are la acest moment în derulare 18 cursuri de formare din care două în meseria de coafor”, a declarat Constanţa Anghel, director AJOFM Dâmboviţa.
„În momentul de faţă avem aici 58 de beneficiari, dintre care 35 sunt femei. Pentru acestea, am organizat astăzi această activitate, oferindu-le un mărţişor şi o surpriză frumoasă: au fost coafate, aranjate”, a adăugat Cerasela Gurgu, purtător de cuvânt al DGASPC Dâmboviţa.
Doamnele din Centrul de Asistenţă Socială Pucioasa au primit însă, pe lângă răsfăţul cofatului şi mărţişoare clasice, oferite de rerprezen-tantele AJOFM Dâm-boviţa, directorul Constanţa Anghel şi inspectorul AJOFM, Daniela Stanca, gest care le-a bucurat foarte mult pe beneficiare.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro