Un incendiu puternic a distus trei case în Valea Lungă – Ogrea

La Valea Lungă, trei case, distruse de flăcări.La faţa locului au intervenit pompierii cu trei autospeciale de la Detaşamentul Moreni, o autospecială de la Detaşametul Pucioasa, un echipaj SMURD, un echipaj de la Ambulanţă şi un echipaj de pompieri de la Petrom.
Trei case au fost afectate de incendiu la nivelul acoperişului. Au ars pe suprafeţe de 80 mp, 90 mp, respectiv 90 de mp. Au rezultat pagube importante pentru proprietari şi în ceea ce priveşte mobilierul şi electrocasnicele . Din fericire, în urma incendiului, nu au rezultat victime, doar o femeie a suferit un atac de panică şi a fost tranportată de SMURD la spital.Pompierii s-au luptat câteva ceasuri cu flăcările care se extindeau cu repeziciune din cauza vântului. Incendiului a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la un tablou electric din podul unei case.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tinerii dâmboviţeni încurajaţi să facă mişcare prin proiectul "Fii activ, fii sportiv!"

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a participat, la Sala Sporturilor din Târgovişte, la premierea echipelor câştigătoare în cadrul proiectului „Fii activ, fii sportiv!”. Evenimentul este organizat de Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Dâmboviţa, proiectul fiind finanţat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Pe parcursul derulării proiectului, au fost implicaţi 500 de […]