UN DÂMBOVIȚEAN, CÂȘTIGĂTORUL TRANSMARATON

Mihai ROŞOIU

Atletul veteran Cătălin Amuza s-a aflat la înălțime la ultimul concurs! Acesta a ocupat primul loc la Transmaraton, pe distanța de 34,5 kilometri, la categoria +35 de ani, desfășurat pe Transfăgărășan. Sportivul legitimat la clubul nostru a terminat pe prima treaptă a podiumului după ce a făcut o cursă excelentă, depâșindu-și cu brio toți adversarii.
„Am câștigat pentru prima dată pe Transfăgărășan, cea mai frumoasă șosea din România. Pasiunea pentru alergat m-a dus din nou să fiu în top. Având familia alături, dar și cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să termin pe primul loc la categoria mea de vârstă. Mă bucur mult că am câștigat!”, a transmis Cătălin Amuza după ce a devenit învingător la Transmaraton.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SORANA CÎRSTEA, TOT MAI SUS ÎN CLASAMENTUL WTA

Simona Halep a coborât de pe locul 11 pe 14, cu 3.152 de puncte, în clasamentul dat publicității luni, după ce a pierdut punctele aferente trofeului câștigat la Roma, în urmă cu un an.Lider este în continuare sportiva australiană Ashleigh Barty, cu 10.075 de puncte.Top 10 este format din următoarele […]