Published On: lun, oct. 23rd, 2017

„Un copac pentru sănătatea ta”

nichiduta.ro

Administraţia publică locală pune umărul la transformarea Fieniului într-un oraş mai verde.
Peste 30 de persoane au participat, vineri, la acţiunea „Un copac pentru sănătatea ta”, o acţiune de plantare a aproximativ 300 de copăcei în oraşul Fieni.
Înarmaţi cu casmale şi lopeţi, voluntarii au pornit prin oraşul Fieni şi au plantat copăcei.
Autorităţile locale din Fieni împreună cu Fabrica de var au decis să demareze această acţiune, a treia la număr în cadrul căreia s-au plantat 300 de copaci: salcâm, tuia, arţar, în mai multe zone ale oraşului.
„Această acţiune am intitulat-o „Un copac pentru sănătatea ta”. Suntem la al treilea eveniment de acest gen în oraşul Fieni. De data aceasta s-au implicat şi cei de la Fabrica de var – Carmeuse Holding S.R.L. încercăm cât de cât să transformăm oraşul Fieni într-uh oraş sănătos, ţinând cont de faptul că este un oraş cu o anumită stare de poluare. Sunt plantaţi în jur de 300 de copaci: salcâm, tuia, arţar. Locuitorilor oraşului Fieni le transmit să aibă grijă de copaci şi să participle alături de noi la astfel de acţiuni.”, a afirmat Iulian Tătulescu, primarul oraşului Fieni. La această acţiune a fost prezent şi deputatul PSD Dâmboviţa, Corneliu Ştefan care a plantat un copăcel chiar în curtea Centrului de Informare Turistică Fieni. Alături i-au fost primarul Iulian Tătules-cu, viceprimarul Gheorghe Secăreanu şi consilierul judeţean, Luciana Cristea. Deputatul Corneliu Ştefan nu a omis să spună că astfel de acţiuni vor avea loc şi în alte commune dâmboviţene.
„Este o acţiune lăudabilă pentru oraşul Fieni. Şi anul trecut a avut loc o astfel de acţiune. Sunt acţiuni bine venite pentru locuitorii oraşului Fieni. Împreună cu administraţia locală astfel de acţiuni trebuie să le permanentizăm. Sunt foarte multe primării care au acţiuni de acest gen. În luna noiembrie avem o acţine de acest fel şi în comuna Şotânga. La Fieni, există un partener foarte serios care s-a implicat în această acţiune iniţiată de primărie”, a afirmat deputatul Corneliu Ştefan.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro