Published On: joi, nov. 2nd, 2017

Un bărbat este cercetat de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Dâmboviţa au oprit în trafic, pe raza localităţii Racoviţa, un autoturism condus de un tânăr de 25 de ani, din Bucşani.
În urma controlului efectuat, poliţiştii au descoperit în autovehicul o armă de tir sportiv cu aer comprimat, pentru care acesta nu deţinea autorizaţie sau documente justificative de provenienţă. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar arma a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor.
Principalul bănuit de furtul unui laptop, identificat de poliţişti
Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Băleni au fost sesizaţi de o femeie, din localitate, cu privire la faptul că i-a fost sustras un laptop din locuinţă.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat principalul bănuit, un tânăr de 24 de ani, din Băleni, care, în cursul aceleiaşi zile, ar fi pătruns în locuinţa persoanei vătămate, profitând de faptul că uşa de acces era deschisă, şi ar fi sustras un calculator.
Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro