Un bărbat din Răcari este cercetat de poliţişti pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor

În urma unor verificări la domiciliul unui bărbat de 69 de ani, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au descoperit 2 cartuşe confecţionate artizanal pentru care acesta nu a prezentat documente justificative.
Bunurile au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele bărbatului, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru încălcarea prevederilor legale privind armele şi muniţiile. De asemenea, acesta a fost sancţionat contravenţional pentru nerespectarea prevederilor Legii 295/2004 şi ale Legii 61/1991. Ca măsură complementară, a fost dispusă şi anularea dreptului de deţinere, port şi folosire a armelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PERCHEZIŢII ŞI ÎN DÂMBOVIŢA PRIVIND SCANDALUL DIPLOMELOR

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov au efectuat patru percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Dâmboviţa şi au adus la sediul poliţiei pentru audieri, 39 de persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz […]