Un bărbat din Găeşti, cercetat de poliţişti pentru furtul a două biciclete

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au identificat un bărbat din localitate, bănuit că, în urmă cu o zi, ar fi sustras două biciclete, lăsate pe scara unui bloc. Bunurile au fost recuperate şi restituite părţii vătămate.
Pentru prevenirea furturilor de biciclete, poliţiştii le recomandă cetăţenilor:
– Nu vă lăsaţi bicicleta neasigurată şi nesupravegheată nici măcar pentru câteva minute!
– Dotaţi-vă bicicleta cu dispozitive antifurt!
– Este recomandat să utilizaţi întotdeauna două sisteme antifurt pentru asigurarea bicicletei. Unul dintre sistemele de siguranţă trebuie să acopere cadrul, roata din spate şi corpul de care este asigurată bicicleta, iar celălalt sistem trebuie să treacă prin cealaltă roata şi cadrul bicicletei. Prin acest mod se elimină şi riscul de a vă fi sustrase roţile!
– Corpul fix de care va fi asigurată bicicleta trebuie să fie bine fixat în sol şi suficient de înalt pentru a nu fi smuls ori pentru a nu fi ridicată bicicleta deasupra acestuia.
– Parcaţi bicicleta doar în locurile special amenajate! Nu lăsaţi în coşul bicicletei bunuri sau bagaje!
– Nu cumpăraţi biciclete a căror provenienţă nu poate fi justificată sau al cărui preţ este foarte mic. Hoţii vor să vândă imediat bicicleta sustrasă. Refuzaţi astfel de chilipiruri şi în acest mod veţi descuraja furturile de biciclete.
– În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia, apelând numărul unic de urgenţe 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Corneliu Ştefan, noul preşedinte al PSD Dâmboviţa, preşedinte executiv Titus Corlăţean, Cristian Stan - secretar, au câştigat detaşat în faţa echipei Plumb

La PSD Dâmboviţa au avut loc alegeri interne. A fost o competiţie istorică în PSD Dâmboviţa, niciodată în ultimii 30 de ani nu a mai fost o bătălie pentru funcţia de preşedinte şi preşedinte executiv. Deputatul Corneliu Ştefan şi echipa sa au reuşit să se impună detaşat în faţa europarlamentarului […]