Un bărbat de 65 de ani, surprins la volanul unui autoturism radiat din circulaţie

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pe raza municipiului Târgovişte un autoturism condus de un bărbat de 65 de ani, din judeţul Răzvad.
În urma verificărilor efectuate, a reieşit că autoturismul este radiat din circulaţie.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.
Dosar penal întocmit de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de executarea de activităţi miniere fără permis sau licenţă.
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au constat că, pe raza localităţii Potlogi, o societate comercială ar executa activităţi miniere, constând în extragerea nisipului şi pietrişului, fără a deţine permis sau licenţă de exploatare minieră.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „executarea de activităţi miniere fără permis sau licenţă”, efectuând cercetări sub coordonarea procurorului de caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost semnat contractul de lucrări pentru lotul 1 al celui mai mare proiect de infrastructură din judeţul Dâmboviţa

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa (CJD a semnat contractul de lucrări pentru lotul I al proiectului finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020 „Dezvoltarea infrastructurii de transport judeţean prin modernizarea DJ 720, DJ 720B, DJ 711 şi DJ 101B, pe traseul limită Judeţ Prahova – Moreni -Gura Ocniţei – Răzvad […]