Un bărbat de 43 de ani, din Cornăţelu, reţinut de poliţiştii din Titu

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 43 de ani, din Cornăţelu, bănuit de comiterea infracţiunilor de violare de domiciliu şi nere-spectarea măsurilor stabilite de instanţa de judecată printr-un ordin de protecţie.
Cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive. Acesta este bănuit că, în zilele de 16, 23, 24 noiembrie a.c. şi 14 şi 16 decembrie a.c., pe fondul consumului de alcool ar fi pătruns fără drept în locuinţa fostei sale prietene, încălcând obligaţiile stabilite de către Judecătoria Răcari prin intermediul unui ordin de protecţie, emis în cadrul unui dosar penal unde bărbatul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, faptă comisă asupra aceleiaşi părţi vătămate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Aurelian Popa, reinstalat în funcţia de prefect

Prin hotărâre de guvern, Aurelian Popa, prim -vicepreşedinte al PNL Dâmboviţa, a fost numit prefect al judeţului. Florina Mureşan a fost eliberată din funcţia de subprefect, în locul său fiind numit Antonel Jîjîie. Aurelian Popa a mai îndeplinit funcţia de prefect al Judeţului Dâmboviţa din decembrie 2005 până în martie […]