Un bărbat, cercetat de poliţiştii dâmboviţeni, specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat de 56 de ani pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
Din cercetări a reieşit că acestuia i-au fost încredinţate o armă de vânătoare şi 25 de cartuşe, de către o persoană de 84 de ani, deşi cel în cauză nu era autorizat pentru deţinere, port şi folosire de arme letale, conform legii.
Arma şi cartuşele aferente au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.
De asemenea, poliţiştii au procedat la sancţionarea contravenţională a bărbatului de 84 de ani, pentru nerespectarea prevederilor Legii 295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, fiind dispusă şi măsura anulării dreptului de port şi folosire a armelor letale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Doliu în Poliţia Dâmboviţeană

Un poliţist de la Poliţia Rutieră Dâmboviţa, care circula cu motocicleta a murit, după ce a fost spulberat, pe DN71, de un şofer care circula pe contrasens. Tragedie, vineri de dimineaţă pe DN71 Bucureşti – Târgovişte, la intersecţia cu DJ 711B, în localitatea dâmboviţeană Ilfoveni. Un poliţist de la Poliţia […]