UN BĂRBAT A PRIMIT AMENDĂ ŞI A RĂMAS FĂRĂ TRACTOR DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND GUNOI PE CÂMP

O echipă a Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Dâmboviţa în timp ce efectua verificări privind stadiul implementării unor măsuri impuse, a identificat un tractor cu remorcă transportând deşeuri în amestec în localitatea Băleni. Acesta a fost surprins în momentul în care încerca să le abandoneze.
Persoana care nu a respectat legislaţia privind transportul deşeurilor, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 30000 lei şi s-a dispus ca măsură complementară confiscarea autovehiculului.
Transportul deşeurilor se face numai cu respectarea prevederilor H.G nr.1061/2008, în sensul că, transportul deşeurilor trebuie să fie însoţit de formulare de transport cu regim special şi deşeurile să fie transportate numai către operatori autorizaţi pentru eliminarea/valorificarea deşeurilor.
Astfel de acţiuni vor continua!

One thought on “UN BĂRBAT A PRIMIT AMENDĂ ŞI A RĂMAS FĂRĂ TRACTOR DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND GUNOI PE CÂMP

  1. Apreciez munca Garzii de Mediu,ea trebuie sa continue in mod sustinut,sa se popularizeze prin cat mai multe mijloace mass media toate cazurile de poluare a mediului cu gunoaie,amenzile sa fie mari.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

21 de lăutari dâmboviţeni plasaţi în control judiciar pentru 60 de zile

21 de lăutari au fost plasaţi în control judiciar pentru 60 de zile, după o noapte petrecută în arestul IPJ Dâmboviţa. Ei sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, fals, uz de fals şi fals in declaraţii. Anchetatorii spun că ar fi dovedit că au avut de suferit de pe […]