ULUITOR ACS Sepsi SIC – CS Municipal Târgovişte 42-81 (9-24, 12-17, 8-19, 13-21)

Mihai ROŞOIU

csmCine ar fi pariat pe un succes al Târgoviştei la Sfântu Gheorghe la începutul sezonului putea fi considerat un necunoscător al fenomenului. Cine ar fi pariat pe o victorie a Târgoviştei la Sfântu Gheorghe la o diferenţă de peste 40 de puncte ar fi fost considerat nebun de-a bine-lea.
Şi, totuşi, minunea s-a produs, iar trupa lui Dan Fleşeriu a predat una dintre cele mai spectaculoase lecţii de baschet din ultimii ani. In faţa unei trupe care reprezintă România în FIBA Europe Cup, vicecampioana a reuşit cel mai bun joc de la începutul stagiunii.
Americancele Municipalului au făcut un show de zile mari în cea mai ostilă sală din România. Bridget Jones şi Porche Poole s-au jucat sub panoul advers, reuşind împreună 51 dintre 81 de puncte ale Municipalului.
Meciul din sala „Kati Szabo” n-a avut istoric. Târgoviştea a fost de neoprit încă din start. Primul sfert a fost decisiv în stabilirea rezultatului final. 24 de puncte în dreptul vicecampioanei şi doar 9 pentru Sepsi. Un rezultat care a atârnat decisiv, pentru că amfitrioanele nu au mai avut puterea de a reveni pe tabela de marcaj.
Ca o echipă mare, CSM nu s-a culcat pe urechea avantajului luat în primele 10 minute şi a forţat, reuşind să intre la cabine cu un avantaj de 20 de puncte: 41-21.
Nimic nu s-a schimbat după pauza mare, iar dâmboviţencele au continuat să se detaşeze, spre uimirea generală. Avantajul luat după primele două reprize a fost mărit cu alte 11 puncte după sfertul al treilea, iar CS Municipal şi-a desăvârşit opera în repriza de final, când a ajuns la cota 81. Gazdele nu au putut reacţiona în niciun fel la jocul de excepţie al Târgo-viştei, iar vicecampioana încheie prima parte a sezonului regulat cu un succes uriaş, care vine într-un moment excelent. Sf. Gheorghe: S. Pra-halis 19, L. Betjic 9, Z. Mitov S, K. Loyd 5, S. Simmons S.
SCSM Târgovişte: P. Poole 27, B.J ones 24, J. Smith 16, L. Sanford B, P. Green S, A. Sto-enescu S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Înfrângere, dar calificare! CSS Târgovişte - Steaua Eximbank Bucureşti 47 - 87

Duminica, s-a desfăşurat penultima etapă din returul C.N. Under 18, la Târgovişte, iar echipa Clubului Sportiv Şcolar Târgovişte a înfruntat pe teren propriu puternica formaţie Steaua Eximbank Bucureşti. Diferenţa de valoare dintre cele două grupări s-a regăsit şi pe tabela de marcaj la finalul meciului, când Târgoviştea a pierdut cu […]