ULTRAJ Şl VIOLENŢĂ ÎN FAMILIE

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Fieni au efectuat verificări faţă de un bărbat, din localitatea Valea Leurzii, împotriva căruia Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa a dispus măsura controlului judiciar întrucât acesta nu a respectat obligaţia instituită prin acea măsură preventivă.
Măsura controlului judiciar a fost dispusă într-un dosar în cadrul căruia bărbatul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie, faptă comisă asupra mamei sale.
În urma deplasării la domiciliul acestuia, poliţiştii au identificat o femeie, mama bărbatului, care prezenta leziuni traumatice multiple în zona feţei.
Din declaraţia acesteia a reieşit că, în ziua de 10 decembrie a.c., prin ameninţări cu acte de violenţă şi loviri, bărbatul ar fi determinat-o să declare la poliţie faptul că s-au împăcat.
Pe 17 decembrie, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul acestei zile să fie prezentat Judecătoriei Pucioasa pentru dispunerea unei măsuri preventive.
Totodată, acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj întrucât, în aceeaşi zi, ar fi ameninţat cu acte de violenţă un poliţist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PAROHIA SF. VOIEVOD NEAGOE BASARAB DIN TÂRGOVIŞTE A OFERIT DARURI COPIILOR DE LA CENTRUL SOCIAL CASA SOARELUI

Cu binecuvântarea înalt-preasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, luni, 17 decembrie 2018, copiii îngrijiţi la Centrul social Casa Soarelui din Târgovişte au primit, din partea Parohiei Sf. Voievod Neagoe Basarab din Târgovişte, daruri, constând din dulciuri şi îmbrăcăminte, în valoare de 2.000 lei. Cu acest prilej, pentru că ne aflăm […]