Ultimele pregătiri înaintea redeschiderii Cinematografului „Independența”

Au debutat și lucrările de modernizare și sistematizare a infrastructurii stradale din zona Cinematografului „Independența”.
În contextul în care, cu ocazia Zilelor Cetății din acest an, investiția de la cinematograf va fi finalizată, întreaga zonă face obiectul unui amplu proces de reabilitare. Vor fi puse la dispoziția locuitorilor din zonă, dar și publicului cinematografului, peste 100 de locuri suplimentare de parcare, rezultate, pe de o parte, din amenajarea zonei din jurul cinematografului care până acum a fost împrejmuită ca și organizare de șantier, dar și, pe de altă parte, pe fondul lărgirii și reabilitării suprafeței carosabile aferente arterei de legătură dintre Bulevardul Libertății și Bulevardul Mircea cel Bătrân.
Totodată, o parte din parcarea care anterior deservea exclusiv instituțiile administrative din zonă, va deveni parcare deschisă.
„Se fac ultimele retușuri, concomitent cu realizarea curățeniei generale, intenția noastră fiind ca cinematograful să fie recepționat cu prilejul Zilelor Cetății din acest an”, a declarat primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"Workshop-uri artistice"-Un proiect al Școlii Populare de Artă

Departamentul Educațional -Școala Populară de Arte „Octav Enigărescu” va organiza, în perioada 30 august – 3 septembrie 2021, proiectul educațional „Workshop-uri artistice”.Activitățile au drept scop îmbunătățirea aptitudinilor artistice și tehnice ale partici-panților într-un cadru interactiv multicultural.În același timp, viitorii cur-sanți ai Centrului Județean de Cultură Dâmbovița au șansa să construiască […]