Ultima zi la Babel

Duminică, 10 iunie, a fost ultima zi a festivalului BABEL. La ora 18:00, în Sala Mare târgoviştenii şi nu numai, s-au bucurat de prezenţa actorilor-dansatori de la Studio M din Sfântul Gheorghe cu spectacolul To_R (Pomana). La 19:30, venit tocmai din Banja Luka, Republica Srpska, Bosnia-Herţegovina, a fost spectacolul intitulat Ora în care nu ştiam nimic unul despre altul, un spectacol non-verbal realizat de un teatru naţional, deci o premieră, un pas important spre exterior, spre schimburi intercul-turale. Spectacolul vorbeşte tocmai despre importanţa păcii.
Django a fost din nou în Piaţa Mihai Viteazul de la ora 20:00, cu jongleriile şi acrobaţiile sale.
Festivalul s-a încheiat cu două producţii de spaţiu-studio ce au avut loc în acelaşi timp, cu începere la ora 21:00: Macbeth al companiei Divadlo Kontra din Slovacia ce s-a jucat în spaţiu de la Curtea Domnească şi Plex al Teatrului Municipal Baia Mare în Sala Studio.
Micile gesturi produc marile schimbări! Despre aceasta a fost Babel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Medicii sunt obligaţi să păstreze confidenţialitatea datelor medicale ale pacienţilor

Conform art. 280 alin. (2) din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, „C.N.A.S. organizează şi administrează Platforma Informatică din Asigurările de Sănătate, care cuprinde: sistemul informatic unic integrat, sistemul naţional al cardului de asigurări sociale de sănătate, sistemul naţional de prescriere electronică şi sistemul dosarului electronic de sănătate […]