Published On: mar, iun. 12th, 2018

Ultima zi la Babel

nichiduta.ro

Duminică, 10 iunie, a fost ultima zi a festivalului BABEL. La ora 18:00, în Sala Mare târgoviştenii şi nu numai, s-au bucurat de prezenţa actorilor-dansatori de la Studio M din Sfântul Gheorghe cu spectacolul To_R (Pomana). La 19:30, venit tocmai din Banja Luka, Republica Srpska, Bosnia-Herţegovina, a fost spectacolul intitulat Ora în care nu ştiam nimic unul despre altul, un spectacol non-verbal realizat de un teatru naţional, deci o premieră, un pas important spre exterior, spre schimburi intercul-turale. Spectacolul vorbeşte tocmai despre importanţa păcii.
Django a fost din nou în Piaţa Mihai Viteazul de la ora 20:00, cu jongleriile şi acrobaţiile sale.
Festivalul s-a încheiat cu două producţii de spaţiu-studio ce au avut loc în acelaşi timp, cu începere la ora 21:00: Macbeth al companiei Divadlo Kontra din Slovacia ce s-a jucat în spaţiu de la Curtea Domnească şi Plex al Teatrului Municipal Baia Mare în Sala Studio.
Micile gesturi produc marile schimbări! Despre aceasta a fost Babel!

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro