TVA split va intra în vigoare de la 1 ianuarie 2018

Deoarece dă din colţ în colţ, în căutare de bani, necesari pentru investiţii şi promisele miraculoase măriri de salarii pentru bugetarii care au votat speranţa de mai bine, Guvernul va adopta ordonanţa privind introducerea TVA defalcat, începând cu 1 ianuarie 2018. Statul român va încasa şase miliarde de lei în plus, în perioada 2018-2020, câte două miliarde de lei anual, din TVA, dacă măsura TVA defalcat va intra în vigoare la 1 ianuarie 2018, au declarat reprezentanţii Ministerului Finanţelor. „La nivelul ministerului se analizează completarea acestei măsuri pentru reducerea în continuare a evaziunii fiscale. Se iau în vedere şi alte măsuri care au fost propuse de mediul de afaceri, precum implementare facturării electronice, iniţial pentru entităţile care realizează Deoarece dă din colţ în colţ, în căutare de bani, necesari pentru investiţii şi promisele miraculoase măriri de salarii pentru bugetarii care au votat speranţa de mai bine, Guvernul va adopta ordonanţa privind introducerea TVA defalcat, începând cu 1 ianuarie 2018. Statul român va încasa şase miliarde de lei în plus, în perioada 2018-2020, câte două miliarde de lei anual, din TVA, dacă măsura TVA defalcat va intra în vigoare la 1 ianuarie 2018, au declarat reprezentanţii Ministerului Finanţelor. „La nivelul ministerului se analizează completarea acestei măsuri pentru reducerea în continuare a evaziunii fiscale. Se iau în vedere şi alte măsuri care au fost propuse de mediul de afaceri, precum implementare facturării electronice, iniţial pentru entităţile care realizează tele politice? Va putea să răspundă, desigur profesionist, Guvernul? La final, regret că trebuie să fac o afirmaţie cam în spiritul lui Petre Ţuţea, coroborată, oarecum, cu titlul unei lucrări a istoricului Gheorghe Brătianu, mort în puşcăriile comunismului din care s-a născut, după decembrie ’89, curentului politic pesedist: poporul român, o enigmă şi un miracol cum de a reuşit să supravieţuiască, înge-nunchiat şi umilit de proprii politicieni, atât cei din perioada interbelică, cât şi din perioada comunistă, dar şi din perioada actuală.
Sursa informaţiei prezentate, minus comentariul final: „Realitatea net”, singurul site românesc obiectiv în prezentarea vieţii politice, sociale, economice, culturale şi sportive din România. (M.C.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Klaus lohannis, preşedintele României: "Aderarea la euro, un pas esenţial"

Preşedintele Klaus lohannis a declarat, miercuri, că aderarea la zona euro este un pas esenţial pentru întărirea rolului României în plan european şi că i-a plăcut că ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a avansat termenul de 2022 pentru adoptarea euro, chiar dacă „unii dintre conducătorii României nu au înţeles încă […]